نمایه نویسندگان

ا

ب

  • بهزادی، فرحناز بهینه‌سازی جذب سطحی CMC به منظور افزایش شقی کششی در خمیر کاغذ پهن‌برگان [دوره 1، شماره 1، 1389]

ج

  • جهان لتیباری، احمد اثر گرانروی چسب نشاسته ذرّت بر مقاومت به لهیدگی سطح(FCT) مقوای کنگره ای سه لا با فلوت A [دوره 1، شماره 4، 1389]

ح

  • حجت فرسنگی، رضا فناوری بسته‌بندی خرما [دوره 1، شماره 2، 1389]
  • حسینی، مهدیه بسته بندی زیست فعال تبدیل مواد غذایی به غذاهای سالم تر [دوره 1، شماره 4، 1389]
  • حسین نژاد، محمود معرفی نانوکامپوزیت ها و نانوذرّات ضد میکروبی در مواد بسته بندی [دوره 1، شماره 4، 1389]

خ

  • خرمالی، عزیزه فنّاوری ‌های بسته‌بندی زیست فعال برای افزایش زمان ماندگاری محصولات گوشتی [دوره 1، شماره 4، 1389]

ر

  • رحمتی، محسن بسته‌بندی در نبرد ناهمگون [دوره 1، شماره 1، 1389]
  • رشیدزاده، شیلان فنّاوری ‌های بسته‌بندی زیست فعال برای افزایش زمان ماندگاری محصولات گوشتی [دوره 1، شماره 4، 1389]
  • رشید زاده، شیلان بسته بندی در صنایع گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده [دوره 1، شماره 3، 1389]

س

ص

ع

  • عبدی، منیژه مقاومت پوشش‌های محافظ ورق فولادی در برابر خوردگی ناشی از مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1389]
  • عبدی، منیژه محافظت از بسته‌بندی شفاف در برابر اشعه فرابنفش [دوره 1، شماره 2، 1389]
  • عبدالهی صفی آبادی، هادی فناوری بسته‌بندی خرما [دوره 1، شماره 2، 1389]
  • علی حسن، محمد بررسی اثر چاپ برمیزان کاهش مقاومت فشار عمودیBCT)‌)کارتن [دوره 1، شماره 2، 1389]

ق

  • قنبری، وحید بسته بندی در صنایع گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده [دوره 1، شماره 3، 1389]

ک

  • کیا، شیرین کاربردهای جدید ریز پوشانی در بسته بندی [دوره 1، شماره 3، 1389]
  • کرمی، زهره پوشش های خوراکی در بسته بندی [دوره 1، شماره 3، 1389]
  • کوه بریان، مرتضی اثر گرانروی چسب نشاسته ذرّت بر مقاومت به لهیدگی سطح(FCT) مقوای کنگره ای سه لا با فلوت A [دوره 1، شماره 4، 1389]

گ

  • گنجه، محمد بسته بندی اتمسفر تغییر یافته در میوه و سبزی [دوره 1، شماره 4، 1389]

ل

  • لشکری، امیر اثر گرانروی چسب نشاسته ذرّت بر مقاومت به لهیدگی سطح(FCT) مقوای کنگره ای سه لا با فلوت A [دوره 1، شماره 4، 1389]

م

  • محمدی، مریم جلوگیری رشد قارچ روی نان گندم و چاودار با بسته بندی فعال و اتمسفر اصلاح شده [دوره 1، شماره 4، 1389]
  • محمودی، رقیه تأثیر فرایند خشک کردن و فعال‌سازی در کاغذ [دوره 1، شماره 4، 1389]
  • محمودی، سید محمود لوگو و نام محصول در بسته‌بندی نوشیدنی [دوره 1، شماره 2، 1389]
  • محمودی، سید محمود تعیین مسیر و هدف در طراحی گرافیک بسته بندی نوشیدنی [دوره 1، شماره 3، 1389]
  • میرزایی، حبیب الله پوشش های خوراکی در بسته بندی [دوره 1، شماره 3، 1389]
  • مروجی، ابوالقاسم فنّاوری نانو در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 1، شماره 3، 1389]
  • مصطفوی، میثم فنّاوری نانو در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 1، شماره 3، 1389]
  • مقدم، علیرضا کاربردهای جدید ریز پوشانی در بسته بندی [دوره 1، شماره 3، 1389]

ن